Klinisch redeneren
Hieronder vindt u het leermateriaal. Deze is verdeeld over de verschillende werkvelden. Na het aanklikken verschijnen de verschillende zorgvragers. Na het aanklikken van de ‘naam’ start de bijpassende vragenset (video-based SCT) vanzelf.
Bij ‘cookies toestaan’ wordt onthouden welke vragensets er al gedaan zijn. Er wordt verder geen andere informatie opgeslagen.
Na het afronden volgt er een pagina, waarbij de gegeven antwoorden en toelichting kunnen worden vergeleken met die vanuit de beroepspraktijk (en literatuur).

Vragen of opmerkingen & delen van open leermateriaal
Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de website (via ‘Contact’) of https://hbovpk.nl/welcome/homepage. Hergebruik van de afzonderlijke video-based SCT is mogelijk als het voldoet aan de voorwaarden van de Creative Commons licentie: CC BY-NC-ND 4.0
Het doorontwikkelen van de video-based SCT-vragensets en laten valideren kost veel tijd. Heeft u zelf videomateriaal en/of SCT-vragensets die open gedeeld mogen worden? Of wilt u wellicht vanuit uw expertise bijdrage aan validatie van de vragensets (tijdsinvestering +/- 1 uur)? We horen het graag!